Servicii

Gama noastră de produse și servicii

Tipar digital și offset

Tiparul digital este rapid și economic pentru tiraje mici, în timp ce offset-ul oferă calitate superioară și costuri reduse pentru tirajele mari.

Gravare laser și mecanică

Gravarea laser oferă o precizie și o versatilitate superioare, în timp ce gravarea mecanică este potrivită pentru materiale dure și volume mari.

Concept și design grafic

Conceptul și designul grafic transformă ideile în soluții vizuale atractive și eficiente, care comunică și încântă publicul țintă.

Personalizare firme, maşini

Personalizarea firmelor și mașinilor oferă o expunere puternică și memorabilă a brandului, prin utilizarea de elemente vizuale personalizate și de calitate superioară.

Invitaţii de nuntă şi botez

Invitaţiile de nuntă şi botez sunt cele care aduc magia. Țineți-vă timpul liber pentru a vă bucura de eveniment, iar noi ne ocupăm de invitaţii

Obiecte personalizate

Personalizează-ți cadoul cu o mulțime de produse pentru orice ocazie. Cu atelierul grafic Info Graph, ai la dispoziție un număr infinit de posibilități.

Print de dimensiuni mari

Printul de dimensiuni mari oferă o expunere puternică și impactantă a mesajului, prin utilizarea de grafică personalizată și de înaltă calitate pe o varietate de materiale.

Broderii

Broderia oferă o soluție durabilă și atractivă de personalizare, prin utilizarea de fire colorate și tehnici de cusut precise și de înaltă calitate pe o varietate de materiale

Pagini Web

Paginile web sunt o vitrină online a afacerii tale, prin care poți comunica, vinde și interacționa cu clienții, prin utilizarea de design atractiv, funcționalități eficiente și conținut relevant și de calitate.

Lucrări recente